Fotbal in 2 - Jocuri cu fotbal in 2

Joci - Fotbal in 2

Joaca online Fotbal in 2 gratis, acest joc face parte din categoria - Jocuri cu fotbal in 2. Citeste instructiunile jocului. Spor la joc.

Linkuri sponsorizate

Rata: 5.00/ (1 vot) (Voteaza)

Linkuri sponsorizate

Fotbal in 2 - descriere

Joaca - Fotbal in 2
Un meci de fotbal in 2 de la friv pentru baieti se joaca doar in 2 jucatori 1 vs 1 sau cu un prieten, coleg avand combinatii de taste diferite, astfel incat tu impreuna cu oponentul tau te intreci la fotbal sa te joci si sa ii demonstrezi ca esti mai bun fotbalist. Trebuie sa marchezi goluri cat mai multe pentru a castiga meciul de fotbal. Ce mai asteptati puneti ghetele in picioare si hai la joc. Jocuri Friv pentru toti baietii pasionati de sport, jocuri noi sportive, nu le ratati.
Fotbal in 2 printre cele mai noi jocuri online aparut pe jocuridefotbal.com, adaugat in categoria jocurilor pentru copii, cele mai bune jocuri Friv. Jocul Fotbal in 2 face parte din categoria Jocuri cu fotbal in 2 si cu siguranta o sa va placa. Tot ce trebuie sa faceti in acest joc online este sa urmati instructiunile de joc si cu siguranta o sa reusiti sa terminati cu bine jocul Fotbal in 2 care desi pare greu cu putin antrenament o sa reusiti sa terminati toate nivelurile si provcarile din joc.. Spor la joc si nu uitati sa votati jocurile favorite pentru a intra in topul celor mai bune jocuri din categoria Jocuri cu fotbal in 2 pentru a realiza cu ajutorul vostru clasamentul celor mai bune jocuri online. Parerea voastra conteaza cel mai mult in topul jocurilor de pe site.
Jocul Fotbal in 2 a fost jucat de 551 ori.
Viziteaza-ne constant pentru ca pe site-ul nostru aducem constant jocuri noi.

Fotbal in 2 - instructiuni

Cu sagetile precum si tastele W,A,S,D va trebui sa acumulezi indeajunsa experienta incat sa marchezi cat mai multe goluri in poarta adversarului pe terenul de fotbal cu iarba.

Fotbal in 2 - Comentarii joc

Comentarille sunt inactive momentan.
 • Linkuri sponsorizate
 • Fotbal in 2
  5.00 Fotbal in 2
 • Fotbalista Tart in 2
  0.00 Fotbalista Tart in 2
 • Fotbal de masa in 2
  5.00 Fotbal de masa in 2
 • Fotbal cu pinguini in 2
  0.00 Fotbal cu pinguini in 2
 • Fotbal cu animale
  5.00 Fotbal cu animale
 • Linkuri sponsorizate
 • Fotbal de masa in 2
  5.00 Fotbal de masa in 2
 • Fotbal in 2
  5.00 Fotbal in 2
 • Fotbal cu animale
  5.00 Fotbal cu animale
 • Fotbal cu pinguini in 2
  0.00 Fotbal cu pinguini in 2
 • Fotbalista Tart in 2
  0.00 Fotbalista Tart in 2

Fotbal in 2 - jocuri online

Fotbal in 2 - Jocuri cu fotbal in 2 Jocul face parte din categoria Jocuri cu fotbal in 2 Daca vrei sa joci si alte jocuri similare cu acesta atunci iti recomandam Jocuri cu fotbal in 2. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le dowloadezi. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online din categoria Jocuri cu fotbal in 2

Jocurile tale preferate le gasesti numai pe jocuridefotbal.com cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.

2009-2013 Jocuri cu fotbal jocuridefotbal.com.

Joaca online cele mai bune Jocuri gratis pentru copii cele mai noi jocuri cu fotbal.